SPAR PENGE VED AT HAVE EN EKSTRA NØGLE

Er uheldet ude og du mister, knækker eller får stjålet den sidste bilnøgle, kan det koste dig dyrt at få lavet en ny. Faktisk kan det koste op til 8 gange så meget at få kodet en ny bilnøgle modsat at få lavet en kopi af den eksisterende bilnøgle. Det er især vigtigt at have minimum to bilnøgler, hvis du er ejer af en nyere bil – typisk nyere end en årgang 1995. Disse biler kommer nemlig med startspærre, som er mere komplekse at kode. Hos de traditionelle værksteder kan det koste op mod 10.000 kroner og derover at få lavet en ny bilnøgle med startspærre. Her er GlobalKey dog typisk billige pris af dette. Dog er det stadig en væsentlig mere omkostningsfuld affære. Så giv dig selv den fordel og bestil en ekstra bilnøgle i tide. Det vil spare dig tid og penge i en uforudset, uheldig situation.

Har du fået stjålet en bilnøgle sammen med noget, som kan indikere, hvor bilen skulle stå, så find omgående et andet sted at parkere din bil og ring til os. Du bør straks få lavet en aftale med os om at få slettet den stjålne bilnøgle. Bilen bør du i mellemtiden parkere et sted, hvor man ikke har mulighed for at komme væk med den – i en aflåst garage o. lign.. Det nytter derfor ikke noget at stille den nede på sidevejen. Vi ser nemlig desværre ofte, at tyven bevæger sig i nærområdet og leder efter bilen.

Vejret i Danmark er hårdt for vores biler og vores bilpark trænger til en ekstra service på alle punkter. Bilens låse kan bære påvirket af både fugt og frost. Men her kan du selv gøre noget godt som letter hverdagen. Smør bilens låse med wd-40, så du ikke kommer til at få problemer med at få bilen låst op.

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

MØD VORES PARTNERE

Vi kommer ud til din bil – De fleste forhandlere ville kræve at du får bilen bugseret til deres værksted for at lave de nye nøgler, der skal programmeres til køretøjet.

Vi tilstræber altid at erstatte dine malplacerede bilnøgler samme dag. Hos andre forhandlere kan det ofte tage flere uger, da de skal bestille nøgler hjem fra udlandet; vi har næsten altid på lager.

Vores udskiftnings bilnøgler leveres til en meget lavere pris end andre forhandlere. Vi vil altid gøre vores bedste for at komme ud til dig og erstatte dine manglende nøgler til en pris, der ikke  efterlader et hul i lommen på dig.

Først og fremmest kontakte politiet. Især hvis du føler at din bil er i fare for at blive stjålet.

Efter dette kan du kontakte os hos GlobalKey. Vi er i stand til at slette de stjålne nøgler fra køretøjer, startspærre boks eller ECU. Vi derefter igen kode låsene til nye kombinationer og producere en ny unik nøgle, så du ikke behøver at bekymre sig om bilen bliver stjålet.

Alle udskiftninger af bilnøgler er enten skåret i kode, mønster eller lås.

Hos GlobalKey har vi et lager af “tomme” nøgler; disse nøgler kan skæres til på vejen med den nyeste teknologi for at sikre at alle nye bilnøgler bliver produceret med en perfekt pasform.

Malplacerede bilnøgler kan genbruges fremstilles og skæres til kode fra døren køretøj eller tændingslåsen.

Hvis din bil er udstyret med en startspærre system, vil det kun fungere med en korrekt programmeret transponder-nøgle og vi bliver nødt til at om programmere en ny nøgle til dine køretøjer, ECU eller startspærre boks.

Alle biler produceret og solgt i Danmark siden 1995 er juridisk forpligtet til at være udstyret med en startspærrer. Disse biler kræver en transponder nøgle med en indbygget elektronisk transponder chip til at starte bilen. Når nøglen drejes i tændingen bliver koden læst og køretøjet vil kun starte, hvis den korrekte kode er modtaget. Dette system blev indført for at mindske køretøjs kriminalitet og for at forhindre biler i at blive sat i gang uden den rigtige nøgle. En knækket eller tabt transponder-bilnøgle vil medføre, at køretøjet ikke starter ved at dreje nøglen i tændingen.

Hos GlobalKey udnytter vi meget avanceret nøgle programmering udstyr, som giver vores mobile bil-låsesmed mulighed for at programmere udskiftning transponder nøgler til de fleste bilmærker på vejene.

Ekstra bilnøgler

Hvis du kun har én nøgle til dit køretøj giver det god mening at kontakte os nu, og få os til at  producere reservenøgler til din bil.

Så du skal ikke vente, indtil du mister alle dine bilnøgler. Vi er i stand til at producere nye nøgler, selvom du har mistet din vigtigste hovednøgle – men det er billigere hvis du ikke mister alle originale nøgler.

Brug for en reserve bilnøgle, skæring eller udskiftning af nøgler til din bil?
Bil-nøgle-skæring / Car Key programmering – Med den stadig mere komplekse elektronik, der er i nutidens biler, er det ikke længere et spørgsmål om at skære nøgler, men chips skal være programmeret til at sikre at motorkøretøjer virker. Vi er specialiseret som bil-låsesmed og har det nødvendige udstyr dertil. Vi har oftest det billigste tilbud på reservedele og udskiftning af bilnøgler.
Er du låst ude af din bil?
Låst ude bilen – Hvis dine bilnøgler ved et uheld er blevet låst inde i bilen, så er vi som godkendt låsesmed i stand til at hjælpe dig med at få bilen åbnet igen.
Er din bil lås brudt op eller på anden vis beskadiget?
Bil låse-reparationer – Hvis du har en beskadiget dørlås eller din motorhjelm lås er defekt, så kan vi hjælpe dig med en reparation af fejlen eller montere en ny.
Sidder dine bilnøgler fast i tændinge?
Sidder nøglen fast i tændingen til din bil, kan vi som auto-låsesmed hjælpe dig med enten at reparere tændingen eller erstatte den.
Andre køretøjer en auto låsesmed kan hjælpe med?
En auto låsesmed vil også være i stand til at hjælpe med andre køretøjer. Det gælder eksempelvis varevogn / lastbil. Se listen herunder.
Motorcykel nøgler (Suzuki, Yamaha, Honda, Harley osv …)
Scootere
Vans
Lastbiler
Campingvogn

Startspærren er en elektronisk tyverisikringDen aktiveres automatisk, nårstartnøglen fjernesog ved hjælp af motorstyring forhindrer det omfang, at bilen kan startes af uautoriserede personerSystemet fungerer ved hjælp af en sender og modtager enhed (transponder), som er integreret i tændingsnøglen.

Denne enhed overfører en ny kode til bilens elektronik, hver gang bilen startesNøglen skal have den korrekte kode til at ophæve startspærreEn ny kodning teknik sikrer systemet mod elektronisk kopieres køretøjer nøgler.

Samarbejdspartnere

MØD VORES PARTNERE
En moderne bil består af flere tusinde komponenter, der a…
En moderne bil består af flere tusinde komponenter, der a…